Sådan bruger du et el løbehjul

Har du set, at der er blevet en masse el løbehjul tilgængelige i flere storbyer i Danmark? Har du måske selv købt et? Glæder du dig til at prøve det? Synes du, det ser sjovt ud? Men ved du ikke helt, hvordan du skal bruge det?

Det skal du ikke være ked af, for det kan du hurtigt finde ud af. Læs med herunder om, hvordan el løbehjul er for alle, og hvordan du bruger et.

El løbehjul er for alle

El løbehjul er en ret ny opfindelse, og derfor er der ikke så mange, der ved en masse om dem. Det er i bund og grund ligesom et helt almindeligt løbehjul, men i stedet for at du skal bruge bentøjet, bliver du hjulpet fremad af el.

Alle mennesker kan bruge det, selvom det, sjovt nok, mest er beregnet til voksne. Det er en uhyre smart opfindelse, og det er især smart, hvis din cykel er flad, du er sent på den, eller hvis du skal have en masse skæg ud af dagen.

Sådan bruger du et el løbehjul

Det er ikke specielt avanceret at bruge et el løbehjul, da du blot skal stille dig op på det med det ene ben og træde fremad med det andet. Derefter kan du sætte det andet op til det første, og så suser du ellers derudad.

På løbehjulet er der et håndtåg, som du kan trække i eller trykke på, afhængig af hvor hurtigt du ønsker at køre. Der er også en bremse bagpå.

Når du prøver det første gang, skal du overveje at gøre det på en mindre trafikkeret vej, da du med stor sandsynlighed lige skal lære det at kende. Det tager heldigvis ikke så lang tid.

Hvis du ikke endnu har fået anskaffet dig dit eget løbehjul, kan du helt sikkert finde en masse rundt omkring, hvor du bor – i hvert fald hvis du bor i en storby. Og mon ikke snart el løbehjulene finder vej til de fleste byer i Danmark.

Hvis du ønsker at leje et, kan du låse det op ved at hente en app til din mobil, og så kan du gøre det via den. Det koster et bestemt antal kroner for at låse det op, og så koster det lidt mindre for hvert minut. Når du er færdig med at bruge det, stiller du det blot et sted, hvor andre kan få øje på det og glæde af det.

Du kan være med til at oplade en masse af løbehjulene, hvilket du kan gøre nemt og bekvemt (både hvis det er et, du lejer, men også hvis det er dit eget). Det kan næsten ikke blive nemmere og mere miljøvenligt.