En nybegynders Guide til de forskellige Ebay auktion typer.

Gennem årene har eBay indført alle mulige forskellige auktion typer, i et forsøg på at give folk flere muligheder, når de køber og sælge deres ting på eBay.

For hver sælger, der ikke kan lide tanken om, at deres vare kan sælge til en langt lavere pris, end de har til hensigt, er der en anden, der ønsker at skifte hundredvis af den samme vare hurtigt. eBay forsøger at tage højde for enhver smag. Denne e-mail giver dig en oversigt over de forskellige typer af auktioner og deres fordele for dig.

Normal auktioner.

Disse er brød og smør af eBay, auktioner alle kender: købere bud, andre overbyde dem, de bud igen, og vinderen får varen. Enkel.

Reserve auktioner.

Reserve auktioner er for sælgere, der ikke ønsker deres varer at sælge for mindre end en bestemt pris et begreb om vil du vide, hvis du er fortrolig med virkelige auktioner. De arbejder ligesom normale auktioner på eBay, bortset fra at køber vil få at vide, hvis deres bud opfylder ikke reserve prisen du indstillet, og de bliver nødt til at byde igen hvis de vil have varen. Hvis ingen er villig til at opfylde din pris, så auktionen er annulleret, og du holde elementet.

Fast pris (“Køb det nu”) auktioner.

Købe det nu auktioner kan arbejde i en af to måder. Du kan tilføje en Køb nu knappen til en normal auktion, hvilket betyder, at købere kan vælge enten at byde normalt eller blot betale prisforlangende og undgå hele budgivning proces. Nogle sælgere, dog nu skære auktionsproces helt og blot en liste over alle deres varer til fast pris. Dette kan du undgå alle komplikationer af formatet auktion og simpelthen list dine emner for hvor meget du vil have dem til at sælge.

For nylig, eBay tilføjet en twist til fast pris auktioner: det bedste tilbud. Det betyder, at køberne kan kontakte dig for at forhandle en pris, som kunne være en god måde at få sælge nogle ekstra lager ved en lille rabat. Den eneste ulempe til reserve og fast pris auktioner er, at du betaler et mindre ekstra gebyr til at anvende disse formater. Generelt, det er mere værd at bruge reserve auktioner til højere priser elementer og fast pris auktioner for billigere dem men husk at du kan kombinere de to formater.

Flere vare (‘hollandsk’) auktioner.

Disse er auktioner, hvor du kan sælge mere end en af en bestemt vare. Hollandsk auktioner kan gøres ved at byde. Købere byde en pris og sige, hvor mange varer de ønsker, og derefter alle betaler den laveste pris, der var bid af en af de vindende tilbudsgivere. Hvis du har problemer med at få dit hoved rundt der, så fortvivl ikke gør alle andre også! Disse auktioner er meget sjældne.

Hvad er mere almindeligt er, når en sælger har en masse af et element, og viser det ved hjælp af en kombination af to auktion typer: en flere elementer fast pris auktion. Dette betyder blot, at du bare kan sige, hvor mange af varen du de har, og tilbyde dem til en fast pris pr. enhed. Købere kan angive, hvor mange de vil og så bare klikke Køb det nu for at få dem.

Nu hvor du kender de forskellige typer af auktioner, skal du sørge for, at de varer, du planlægger at sælge ikke overtræder eBays notering politikker. Den næste e-mail vil lade dig vide, hvad der er tilladt og hvad er en stor no-no.

Leave a Reply

Your email address will not be published.