bil jorden virkninger: bør du installere selv??

For at gøre bilen håndtag og ser bedre ud du har brug for de rigtige bil jorden virkninger. Bruge aero-dynamisk vinger, spoilere, dæmninger eller nederdele til at få den ned kraft plus stilfulde udseende du har ledt efter. Disse bil jorden virkninger funktioner er ikke bare smuk Tilføj-on’s, de er designet til at virkelig arbejde på din bil, lastbil, jeep eller suv! Generelt, de er vindtunnel-testet for at generere enorme bageste ned kraft til at dramatisk forbedre trækkraft og holde dit køretøj stabile ved høje hastigheder uden at dræne strøm fra motoren.

I almindelighed vil du gemme et bundt, hvis du køber bil jorden virkninger fra distributører transporterer ikke OEM eftermarkedet mærker (ikke tilbehøret tilbydes videreforhandlers). Kvaliteten er sammenlignelig og prisen er meget lavere. Hvis du installerer dig selv vil du spare endnu mere. Men skal du være installere bil jorden virkninger dig selv? Svaret afhænger af dine færdigheder og typen af led og materiale udvalgt.

Bil jorden effekter produkter lavet i urethan og med enkle designs er generelt lettere at installere, fordi de er let og fleksibel. De kommer normalt med dobbelt tilbage 3M høj styrke tape, som obligationer dele til din bil stramt. Nogle producenter (som vinger vest) tilbyder fantastiske videoer og detaljerede anvisninger om installation af jorden virkninger for biler. Produkter fremstillet af glasfiber eller med mere omfattende designs, såsom design stil sideskørter, kræver en masse færdigheder og erfaring. At forklare, det er vigtigt at forstå den fulde proces.

Installation er ikke det eneste skridt, der kræves for at få et færdigt produkt. Før sidste installation der er en “tør montering” procedure involveret, som kræver erfaring for at udrette det ordentligt, så der er prepping proceduren, installation og selvfølgelig maleri. Tør montering refererer til den procedure, hvor installationsprogrammet gør alle den nødvendige tilpasning til produktet for at gøre det passer perfekt. Det drejer sig om skæring, slibning og udfylde huller for at få brikkerne passer konturerne af bilen. Dette er en procedure, der er bedst at overlade til en faglig organisation mand, der har gjort denne type arbejde før, da han kan gøre det meget hurtigere og billigere så nogen der har nogen erfaring.

Hvis du overvejer køb af bil jorden virkninger lavet af glasfiber eller med omfattende design finde den rigtige butik til at gøre installationen for dig, før du foretager køb, til at undgå ubehagelige overraskelser. Kigge efter en krop mand, der har mindst 1 års erfaring i installation af alle typer af jorden effekter i forskellige materialer. Han ville være i stand til at gøre arbejdet i mindre tid til færre penge, så en krop mand med 30 års erfaring, men der har aldrig installeret en bil malet effekt før.

Leave a Reply

Your email address will not be published.