Dét kan du med et SMS-lån

Sms-lån er måske den hurtigste form for lån, der findes i dag. Det falder ind under den kategori vi kalder SMS-lån, forbrugslån eller minilån. Derfor er det også begrænsede mængder, du kan låne og løbetiden er som udgangspunkt under tre måneder.

Men, hvis det er så kort løbetid og beløbene som regel ligger langt under 10.000 kroner, hvad skal du så bruge et SMS-lån til? Her er et par bud.

Når der er for længe til den første

Den slags SMS-lån, er primært lavet for at du kan få dækket hullet indtil den første. Det kan ske, at du falder for en jakke eller en ny mobil inden lønnen går ind og der kan du hente hjælp fra et SMS-lån, hvis ikke du kan vente til lønningsdagen oprinder.

Med denne slags SMS-lån, der har kort løbetid og handler om små beløb, så er der ifølge lovgivningen en betænkningstid på 48 timer inkorporeret, for at forhindre, at de bruges til at finansiere impulskøb, der slet ikke er plads til i økonomien.

Det er også en mulighed for at skabe ro og overskud i de måneder, hvor der måske ikke kommer så store summer ind på kontoen. De måneder, hvor det kan være svært at få det til at hænge sammen indtil den næste lønningsdag.

Med denne form for lån har du muligheden for at lån penge, der kan betales tilbage ligeså snart der er kommet penge på kontoen. Du kan altså låne pengene og have en løbetid på så kort som 5 dage.

Normalt ligger lånesummen på denne form for lån på 3500 kroner i gennemsnit og løbetiden ligger på mellem 5 og 30 dage.

Når du falder over lige dét du mangler

Det er ikke altid planlagt, når det kommer til at finde lige det vi står og mangler. Og, det er heller ikke altid lige til at vide, præcis, hvad vi står og mangler før vi står med det i hænderne.

Sker det, så kan du med et par klik på mobilen skabe plads i økonomien til et du finder ud af, at du mangler i dag. 48 timer efter har du pengene til at realisere det.

Lånet er lavet for at du ikke behøver at vente længere end nødvendigt for at få råd til det, du drømmer om – eller for at du kan holde hovedet oven vande til den næste lån tikker ind.

Bare altid husk, at de skal betales tilbage.